« new video series: REVLIE. being an entrepeneur, part 3 | Hoofdmenu | are you the winner of the Art Journal Summer School prices? »

05/22/2015

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Christine Kravitz

I hope this is the right place for comment - I would love to win this package because I'm constantly travelling for work and this would allow me to have a travel studio! I also just love to meet new artists!

Marjet

wat een geweldige prijzen, ik doe graag mee!

Patricia Netten

WOW!!! Wat zou ik graag mee willen doen net de Art Journal Summerschool!
Dit jaar helaas geen vakantie voor mij door omstandigheden, maar wat zou het dan toch fijn zijn om toch wat leuks te kunnen doen.
Zelf heb ik op het moment geen inspiratie om wat te maken, maar wat zou het fijn zijn om de video's te kunnen bekijken en daarna toch aan ee slag te gaan. Even verstand op nul en nergens aan hoeven denken, zorgen opzij en lekker wat maken....
Heerlijk lijkt me dat...... <3

Marjet

Ik vergeet in mn enthousiasme helemaal de reden te vermelden :-). Zegt wel genoeg denk ik, want er zijn te veel redenen om te vermelden hihi.

bibi

Ooooh wow! Ik viel bijna flauw toen ik dit las. Yay!!! Wat super gaaf!!!! Waarom ik moet winnen?! Ik moet natuurlijk niks, maar wil het wel heel graag =^-^= Creativiteit op vakantie doet me goed heb ik afgelopen jaar gemerkt! Niet alleen op vakantie trouwens ;o)

http://biblibobli.blogspot.nl/2015/05/art-journal-summer-school.html

Eef

Ik zou heel graag de creakit winnen omdat ik dan zeker weet dat ik aan de artjournalsummerschool ga beginnen met de beste spulletjes. Ingeschreven heb ik me toch al, dus die prijs mag iemand anders wel winnen hihihihih ;-)

Groetjes,
Eef

tina

YES!!! This stuff is So Exciting!!! I've shared it on my Facebook and Twitter pages! I'd love to win! I'm following a dream and prepping to pursue my Simple Card-making processes again --- I've gotten away from it, raising my kids and trying to make ends meet, and not focusing enough, and so I've become bogged down! This little (What?!! That's HUGE!!!) package of goodies would be a Fantastic Inspiration to me! I'd love the chance to WIN IT!!! <3 Thanks, Revlie, for your inspiration and creativity, and for sharing it with us!!!

Anita

Wow Dat is super gaaf! Het lijkt me super leuk om een van beide te winnen, omdat ik graag in de vakantie creatief bezig wil zijn, maar nooit weet wat ik mee moet nemen. En het lijkt me super tof om van jullie allen te leren en inspiratie op te doen!

Anita

YES en gedeeld op facebook! :)

Gudrun

Lovely, kind, wonderful Rev❤️ so kind of you to have These awesome giveaways. I would love to win, just because i love to create, i need some "revup" 😊 and because bring inspired by you and the colorful kit and class you give away will make me SO happy. 😊😊
Love Gudrun.

Carola

Op deze school wil ik wel een plekje winnen :-) Het is altijd zo lastig om te bepalen wat je wel en niet meeneemt en tja de ruimte in de koffer is altijd erg beperkt. Dus deze summer school is de perfecte oplossing en daarom wil ik dus heel graag winnen.

Lidia Baltazar

Ik kom uit Mexico en ik hou van Mixed Media dat alleen maar zou moeten winnen want hier lukt het me niet veel hulpmiddelen en benodigdheden voor mijn projecten te krijgen en deze award is super vol zeker Ik maak me erg blij me te hebben !!!!!! om te beginnen onmiddellijk creëren .

April Lopez

I NEED this class because I've been so busy lately I need some direction to get back into my arting! My dad passed away in October and I was his caregiver for 4 years. That was hard and demanding. On May 7th my DIL went into early labor after being in the hospital for 2 months. They have a beautiful baby boy but he is still in NICU. And my oldest son got married a week ago. I've had no time for myself and this class would be so amazing to get myself back into my art world. And the artists participating are all amazing.

april Lopez

I shared on FB!

Berthy van Klompenburg

Kannonnen! Ik viel bijna van mn stoel toen ik jou giveaway zag!! Ik kan je wel 100 redenen geven waarom nou juist IK dat prachtige pakket zou moeten winnen maar laat ik het 'simpel' houden hihi :-)... Omdat ik sinds 2jr onder bewind sta en ondanks alles blijf ik een Scrapper in hart en nieren, maar zoals velen weten is het écht scrapmateriaal gruwelijk kostbaar en voor mij blijft het dan ook heel af en toe eens een heuse scrapwinkel in te kunnen en me tegoed te doen aan wat papier e.d.... Ik wil niet zielig zijn of gevonden worden maar dat maakt mijn hobby ook wel een beetje lastig, de enorme prijzen! Maar mijn bijnaam is niet voor nix "ScrapBep" en die naam hou ik al zo'n kleine 10jr hoog in het vaandel! Via filmpjes en alles wat ik kan vinden op de digitale snelweg, hou ik me op de hoogte van nw materialen, nw technieken en enorm mooie LO's maar mijn wens is altijd dat ik zelf over een heel klein stukje hiervan zou kunnen beschikken! Voor iedereen veel succes maar natuurlijk hoop ik binnen kort een geweldig leuke mail te ontvangen hihi ;-) Veel liefs uit het Brabantse landxx ScrapBep (Berthy)

Margriet

Ik heb mijn vakantie af moeten breken, we waren gisteravond laat weer thuis. Ik heb nu dringend behoefte aan iets heel erg leuks en deze goodie zou wel goed in de omschrijving passen...

Ingrid

Weet je zeker dat je dit weg wilt geven? Zulke mooie prijzen.
Ooh, wat lijkt me dit gaaf om te winnen. Dit moet mijn creativiteit wel weer op gang brengen. Waarom ik zou moeten winnen? Ik zou heel graag willen maar e zijn vast andere met veel betere redenen dan de mijne en ik wil de mijne niet openbaar zetten dus laat het lekker hierbij.
Je bent een lieverd dat je dit doet. Ik geniet altijd van je blog en creativiteit. Heerlijk om te zien en te lezen.

Hippie Langkous

Wat een geweldige Give Away! Ik zou heel graag willen winnen omdat na een paar jaar van keihard revalideren het lopen eindelijk steeds beter gaat en ik wat zekerder van mezelf begin te worden. En dat mag gevierd worden!!

Joke Brandt - Creatief

Dit is gewoon zo gaaf!!!!! Ik kan het niet laten om deze te delen en mee te dingen naar zulk een leuke prijs! Waarom ik meedoe: Omdat ik een heel moeilijke periode doorga en nog een tijdje te doen heb alvorens ik mijn normale leventje kan oppakken probeer ik mijn tijd te steken in het Arten. Dit is voor mij een uitgelezen kans om nog meer met de hobby bezig te zijn in plaats van met mijn gezondheidsproblemen. Maar, iedereen verdient natuurlijk wel zo'n leuke prijs. Het is alvast fantastisch om te zien. Ik geniet ook enorm van je filmpjes - zo grappig en zo heerlijk gewoon. Doe zo verder!!! Grtjs Joke

Marie-Anne Raeman

Ik vind dit gewoon een schitterend idee en ideaal om mee te nemen onderweg, ik kijk er enorm naar uit om zoiets te proberen onderweg, meestal kleur ik plaatjes in of borduur of lees ik...nu ga ik dus miniartjournaling doen :-D

Sungi

Echt zo fantastisch Revlie! Vind het echt enorm tof van je dat je dit doet! En getuigd van een super warm hart 💕 En vooral enorm inspirerend voor alle mensen die bijvoorbeeld het niet breed hebben. Zie prachtige reacties voorbij komen met vast twee heel gelukkige mensen straks! Keep the good mind going on!!!
Liefs!

Jolien Verhage

Wat een fantastische prijs! Ik wil heel graag winnen, want ik ben op 1 juni jarig en heb een I-pad gevraagd, speciaal voor de Art Journal Summer School!!! Groetjes, Jolien

manon

Hoi Revlie,

Via het boek van Marieke heb ik je leren "kennen". Ik ben dol op het leren van nieuwe technieken maar ben ook zeer visueel ingesteld dus struin ik dagelijks youtube en pinterest af. De hele summer school lijkt mij dan ook kaasje! Heerlijk om op deze manier nieuwe dingen uit te proberen, sommige dames ken ik namelijk nog niet. Ik heb de cursus al aangekocht en verheug me er intens op. Mijn roze etui al aangeschaft bij de Hema ligt klaar voor de zomer én een paar weken naar Bella Italia. Fijne zomer, ciao, Manon

Anja van Dijk

Wat een super prijs... ik kijk altijd verlekkerd naar al dat mixer media... maar ben er nog niet zelf aan toe gekomen om het te proberen! Dus een prima reden om deze prijs te winnen ;-)

Gerjon Aelbers

Hallo Revlie,
Wat lief dat je zo'n superpakket weggeeft. Zou het zelf ook heel fijn vinden om te ontvangen. En de zomervakantie met mijn dochters creatief te mogen beleven.En ons eigen vakantie Art journal te maken met zijn drieen. Want dat kan ik dan toch wel nog. groetjes Gerjon

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).

SubscribeNEW
click on the image to receive the free e-book
Facebook Revlie   Twitter Revlie   Pinterest Revlie   Etsy Revlie

Instagram Revlie   Flickr Revlie   Feedburner REVolution   Bloglovin REVolution  
REVolution

REVolution

REVolution

REVolution
Photobucket
my lovely friends & sponsors, say hi to them!
OLW
Blue Bird Chic
Color Conspiracy
4heures37
Business Goddess
Pilger Bags
please email me if you are interested in sponsoring REVolution!
LINKwithlove
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...